به سایت بیمارستان امام زمان (عج) خوش آمدید

هزینه ی دریافت خدمات عالی پزشکی در ایران بسیار پایینر تر از درمانهای مشابه در کشورهای توسعه یافته است. پزشکان متخصص و فوق تخصص در کلیه زمینه های درمانی، با استفاده از تجهیزات به روز و از برترین برندهای دنیا مشابه با کشورهای اوروپایی و آمریکایی ارائه می دهند، در حالی که هزینه این خدمات در ایران به میزان قابل توجهی پایینتر از اروپا و آمریکا است. برای اطلاع از هزینه ها می توانید قبل از مراجعه حضوری به بیمارستان،هزینه تقریبی معالجه را از کارشناس IPD بپرسید بیمارستان خیریه امام زمان در سال 1360 ، به منظور ارائه خدمات بهداشتی-درمانی و مراقبتی پیشرفته ، آغاز به کار نمود. این بیمارستان با داشتن 180 تخت فعال شامل اتاق های خصوصی،vip و عمومی و تخت های ویژه، شامل بخش های تخصصی و فوق تخصصی قلب، چشم، اورتوپدی، داخلی و دندان پزشکی درمانگاه های فعال در تمامی رشته های تخصصی در زمینی به مساحت مترمربع در در حال خدمت رسانی به زائرین و مجاورین حضرت رضا می باشد. بیمارستان امام زمان(عج) از نخستین بیمارستانهای دارای مجوز رسمی گردشگری سلامت(IPD) از دانشگاه علوم پزشکی مشهد بوده و یکی از مجهزترین بیمارستان های سطح شهر در زمینه خدمات درمانی می باشد.

بیماران رضایتمند

تعداد خدمات ما